Velkommen

Velkommen til min blog om stort og småt. Dette er mit første blog indlæg og jeg vil forsøge at skrive ofte, så du kan følge med i min verden.

Jeg hedder Marcus og er bosiddende i Frederikshavn. Denne blog vil især handle om min fritid, hvor jeg elsker at træne, være sammen med mine venner og så følge mit yndlingshold FC Outlaws. Måske kender du ikke holdet, men jeg kan godt røbe for dig, at der ikke er tale om håndbold eller fodbold.

Outlaws spiller Floorball i den bedste række i Danmark og jeg følger holdet i tykt og tyndt. Jeg har været med siden starten og følger gerne spillerne, når de drager rundt i landet på vej mod nye sejre. Jeg spiller også selv floorball, men kun på amatør plan.

Udover at dyrke floorball elsker jeg at løbe og styrketræne og i det hele taget passe godt på min krop. Jeg går også meget op i, hvad jeg putter i munden og spiser gerne godt og ernæringsmæssigt rigtigt.

Alt det vil du høre meget mere om, når jeg får skrevet nogle blog indlæg. Du er naturligvis også velkommen til at kommentere og komme med forslag til emner, som jeg skal skrive om.
Så hjertelig velkommen til min blog.


CATEGORIES : Blog/ AUTHOR : Markus

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.

Om min blog

Min største hobby er Floorball og især FC Outlaws, som jeg følger både på hjemmebane og på udebane. Følg med i min blog om især Floorball og min favorit klub FC Outlaws, men også om stort og småt fra min verden og hverdag. Kender du ikke floorball håber jeg, at jeg kan gøre dig klogere på denne skønne sport.

m.v.h. Markus