Undgå forårsforkølelsen

Vi har vist alle prøvet at blive draget af de første spæde forårssolstråler og fået for lidt tøj på! Efter en mørk og grå vinter trænger de fleste mennesker til lys og varme og vi kaster os ud i solen, ligeså snart den melder sin ankomst. De fleste har også betalt for disse stråler med en ordentlig omgang forkølelse.

Jeg er ikke bedre end resten af den danske befolkning: Jeg elsker at sidde i et solrigt hjørne og nyde solen og varmen. Men jeg vil meget gerne forkølelsen til livs. Derfor har jeg besluttet mig for, at i år vil jeg tage tyren ved hornene og ”snyde” solen.

Min gode veninde Lisbeth, der driver bloggen scarfbyscarf.dk elsker tørklæder. Jeg har altid opfattet det som noget meget feminint, men jeg må indrømme, at hun har fået mig overbevist om, at der også findes rigtig mange flotte tørklæder til mænd og også mange, der absolut ikke udstråler femininitet.

Derfor har jeg efter kyndig hjælp fra Lisbeth investeret i et smart tørklæde i moderigtige farver og det skal naturligvis med ud i solskinnet og forhåbentlig hjælpe med at beskytte mig mod en omgang snot og snue.

Mode er ikke min stærkeste side, men jeg vil naturligvis gerne se smart ud og med lidt hjælp fra kyndige hænder, så må jeg indrømme, at et tørklæde faktisk kan være ret smart til en mand – og så varmer det også!

Så jeg spejler længselsfuldt ud af vinduet efter lidt tegn på forår, for vinteren er bestemt ikke min yndlingsårstid.


CATEGORIES : Blog/ AUTHOR : Markus

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.

Om min blog

Min største hobby er Floorball og især FC Outlaws, som jeg følger både på hjemmebane og på udebane. Følg med i min blog om især Floorball og min favorit klub FC Outlaws, men også om stort og småt fra min verden og hverdag. Kender du ikke floorball håber jeg, at jeg kan gøre dig klogere på denne skønne sport.

m.v.h. Markus