Lidt pause med tid til at tænke

Jeg har holdt en lille ufrivillig pause fra floorball den seneste tid efter jeg fik et mindre vrid på mit knæ, hvilket gjorde at jeg skulle holde mig i ro. Det er heldigvis ikke en slem skade og jeg regner snart med at være tilbage. Det har dog ikke været helt skidt for det har givet mig tid til at tænke og planlægge en masse forskelligt. Blandt andet så har jeg planer om at skulle lave nogle mindre ombygninger og møbleringer snart, hvilket også har været super spændende at researche lidt på. Jeg har blandt andet fundet inspiration hos min veninder, også lige har holdt en pause fra hendes træning, som dog var salsa og træningen var frivillig. I kan læse lidt om dette på http://www.salsaparadis.dk/traeningspause-og-ommoblering/ hvor hun blandt andet beskriver pausen og de tanker hun gjorde og gennemførte i forhold til ommøblering.

Da jeg læste Camillias blog fik jeg en masse god inspiration til hvad jeg skal have gjort i forhold til min ommøblering og det er altid sjovt at læse hvad andre folk gør sig af tanker om netop dette. Jeg tror det har ført til at jeg snart er klar til at spring ud i det og endeligt beslutte mig for hvad jeg skal have gjort, så jeg kan få lagt en plan klar så det hele kan blive koordineret og klargjort inden jeg for alvor for travlt igen med hverdagen og med floorball når min skade er gået væk.


CATEGORIES : Blog/ AUTHOR : Markus

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.

Om min blog

Min største hobby er Floorball og især FC Outlaws, som jeg følger både på hjemmebane og på udebane. Følg med i min blog om især Floorball og min favorit klub FC Outlaws, men også om stort og småt fra min verden og hverdag. Kender du ikke floorball håber jeg, at jeg kan gøre dig klogere på denne skønne sport.

m.v.h. Markus