At træne giver ekstra energi

Det er koldt og blæsende og slet ikke vejr til at komme ud og træne, men jeg kan mærke på mig selv, at jeg bliver anspændt og irritabel, når ikke jeg får brugt min krop mindst hver anden dag. I foråret og efteråret elsker jeg at løbe og bare være mig selv, men om vinteren bruger jeg meget tid i træningscenteret, hvor jeg får brugt alle muskelgrupper og giver mig selv 100%.

Udover træningscenteret spiller jeg floorball på amatørplan. Vi er en flok mænd, der mødes én gang om ugen. Vi træner og hygger os og det sociale samvær vægtes utrolig højt. Der er ikke her, jeg kommer i god form, men det er her, jeg slapper af sammen med gutterne og vi får nogle gode dyster på banen og en snak efterfølgende.

De fleste af os følger også 1. holdet i deres kampe i den bedste liga i Danmark. I mine yngre dage havde jeg en drøm om, at kunne begå mig i den bedste række, men jeg har med årene indset, at jeg hverken har tiden, lysten eller talentet til det.

Det er jo en lille sport og derfor er der heller ikke mange penge i det, så man skal gøre det af lyst og ikke for pengenes skyld. Der skal lægges rigtig mange timer – både til træning og til kampe overalt i Danmark og det er naturligvis et valg, man skal gøre op.

For at være ærlig var mit valg nemt nok, fordi mit talent slet ikke rækker til det bedste niveau. Men jeg nyder at hygge mig med træning og de kampe, som vi spiller.


CATEGORIES : Blog/ AUTHOR : Markus

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.

Om min blog

Min største hobby er Floorball og især FC Outlaws, som jeg følger både på hjemmebane og på udebane. Følg med i min blog om især Floorball og min favorit klub FC Outlaws, men også om stort og småt fra min verden og hverdag. Kender du ikke floorball håber jeg, at jeg kan gøre dig klogere på denne skønne sport.

m.v.h. Markus